Blog

Companiile mari din Romania care au nevoie de expediere pentru marfurile pe care le detin, apeleaza adesea la firme specializate pentru transport. Motivele pentru care prefera sa lase transportul in grija unei astfel de firme tin de optimizarea timpilor pentru tranzit si a costurilor. Aceste optimizari pot veni in urma experientei pe partea de transport a firmei, personalul dedicat, softurile avansate sau in urma cumularii produselor de la mai multi clienti.

Atunci cand vine vorba despre comercializarea produselor business-ului tau, acestea se pot trimite la clientii din Romania destul de simplu. Totusi, nu este mai avantajos sa te gandesti si la livrari in afara ei? Cu ajutorul lor nu iti vei mai restrange nisa de posibili cumparatori doar pe teritoriul tarii, iar acest lucru poate inseamna un profit destul de important daca alegi o firma de logistica specializata.

Importul se poate face pentru foarte multe tipuri de produse, de la alimente pana la piese auto sau diverse piese tehnologice, si favorizeaza consolidarea unor relatii comerciale stranse atat intre diferite companii din tari diferite, cat si direct intre tari. Astfel, importul, pe langa impactul comercial, poate avea si un impact politic.