Formalitati vamale

1. INTRASTAT

Sistemul Intrastat a devenit operational incepand cu data 1 ianuarie 2007, data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Declaratia statistica INTRASTAT este completata de toti operatorii economici ale caror introduceri si/sau expedieri din/catre statele membre ale Uniunii Europene depasesc pragurile valorice stabilite pentru anul de referinta.

Avand in vedere obligativitatea declararii si amenzile aplicate in cazul unor nereguli, ne ocupam de intocmirea si transmiterea declaratiilor INTRASTAT pentru clientii nostri. Toate documentele si informatiile necesare sunt procesate de specialisti cu experienta in domeniu si buni cunoscatori ai legislatiei in vigoare.

2. OPERATIUNI VAMALE

Pentru toate operatiunile de comert extracomunitar, compania noastra ofera servicii de consultanta vamala si reprezentare in orice birou vamal din Romania. Astfel, preluam si pregatim documentatia necesara in conformitate cu legislatia in vigoare, efectuam operatiuni vamale de import, export, definitive sau temporare si facilitam accesul la depozite si antrepozite vamale.