Sc Top Expert DCE Srl are grija de datele dvs. confidentiale.

 

Politica de confidentialitate


1. Prezentare generala

Sc Top Expert DCE Srl are grija de datele dvs. confidentiale.
Aceasta politica de confidentialitate a fost conceputa pentru ca dvs. sa obtineti informatii despre practicile noastre in materie de confidentialitate si sa intelegeti optiunile pe care le aveti la dispozitie din acest punct de vedere atunci cand folositi site-ul si serviciile noastre.
Obiectivul nostru este sa protejam si sa prelucram datele dvs. personale in mod legal si Transparent
Dvs., in calitate de client, potential client, vizitator al site-ului sau alt tip de persoana fizica ce are contact cu noi.
Detaliile de contact pot fi gasite mai jos si la finalul acestei Politici.


 

2. Definitii

Date cu caracter personal: Orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice,economice, culturale sau sociale.
Datele cu caracter personal va pot identifica in mod direct sau indirect.

Prelucrare: Orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Operator: Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern.

Persoana imputernicita de operator:
Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului.


 

3. Ce date cu caracter personal putem colecta si prelucra?

Tipurile de date cu caracter personal pe care le colectam si prelucram in mod obisnuit includ
Date de identificare: Pentru a colabora cu Dvs. in calitate de client Top Expert DCE Srl, colectam numele Dvs, denumirea companiei dvs., adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP si/sau seria si nr. BI / CI, codul unic de inregistrare, nr. inregistrare la Registrul Comertului.
Date privind tranzactia: Daca doriti sa achizitionati un serviciu, colectam informatii financiare
suplimentare, cum este contul dvs. Bancar

Informatii privind vizitele pe site:
Monitorizam anumite informatii pe baza vizitei dvs. pe site-ul nostru si stocam anumite tipuri de informatii ori de cate ori interactionati cu noi prin intermediul siteului nostru web.
De exemplu, folosim module cookie si obtinem anumite tipuri de informatii atunci cand browserul dvs. web acceseaza www.topexpert.ro
Nu colectam si nu utilizam date cu caracter personal sensibile referitoare la opiniile religioase, politice sau filosofice, orientarea sexuala, etnia sau starea de sanatate.


 

4. De ce folosim datele dvs. cu caracter personal?

In principiu, vom utiliza datele dvs. cu caracter personal
• Pentru executarea unui contract,
• Pentru a respecta dispozitiile legale si de reglementare,
• Pentru interesele legitime ale companiei noastre de a functiona ca societate comerciala,
• Pentru a va furniza serviciile relevante dupa ce am obtinut consimtamantul dvs.,
• Pentru optimizarea performantei serviciilor noastre,
• Pentru prevenirea si detectarea incalcarilor de natura legala si de reglementare a legilor si reglementarilor pe care suntem obligati sa le respectam.


 

5. Cat timp vom pastra datele dvs. cu caracter personal?

Nu vom pastra datele dvs. cu caracter personal mai mult decat va fi necesar pentru scopurile in care au fost colectate. Datele clientilor si furnizorilor sunt pastrate pe durata contractului si pe perioada ulterioara prevazuta prin lege, dupa cum este explicat in urmatorul paragraf. Atunci cand evaluam perioada pe care vom pastra datele dvs. cu caracter personal, respectam cerintele privind pastrarea stipulate in legile aplicabile (de exemplu, 5 ani pentru facturi).
In unele situatii este posibil sa fim obligati de o autoritate competenta sau ca urmare a unui litigiu in curs sa pastram anumite date pe o perioada mai lunga decat cea mentionata mai sus. In acest caz, vom pastra datele numai pe perioada cat va fi strict necesar pentru autoritatea, respectiv, litigiul in cauza.


 

6. Cui ii transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Partajam datele dvs. cu caracter personal in cadrul Top Expert Dce si, in cazurile limitate descrise mai jos, in afara Top Expert Dce.

In unele cazuri suntem obligati prin lege sa transmitem datele dvs. cu caracter personal unor parti externe, fata de care suntem tinuti prin lege sa transferam datele cu caracter personal. Aceste autoritati sunt, fara caracter limitativ, autoritati fiscale, politia, instante judecatoresti, organisme de arbitraj/mediere, precum si avocati. De asemenea, putem transfera datele dvs. cu caracter personal unor parti terte de incredere. Aceste parti terte includ furnizori de servicii internet, companii de transport, asiguraratori, sau institutii.financiare.

Nu transferam datele dvs. personale catre terti pentru utilizare secundara sau in scopuri irelevante.
Pentru partile terte din afara Romaniei, ne asiguram ca datele cu caracter personal sunt protejate in mod corespunzator in statul strain. In cazul in care datele cu caracter personal sunt transferate in afara Spatiului Economic European (SEE), protectia datelor cu caracter personal este diferita de cea din SEE. In aceste cazuri, am adoptat masuri de siguranta corespunzatoare pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal sunt procesate conform acelorasi standarde care se aplica in Romania.
Aceste masuri de siguranta includ clauzele model UE, protejarea cu parola, criptarea datelor acolo unde este cazul, accesul limitat la datele cu caracter personal, dupa cum seexplicaurmatorul paragraf.


 

7. Siguranta dvs. este importanta pentru noi

Top Expert Dce se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile si adecvate pentru a proteja toate datele cu caracter personal pe care le detinem de pierdere, utilizare abuziva sau acces neautorizat. In acest scop, autorizam accesul la informatiile personale numai pentru angajatii care au nevoie de ele pentru a-si indeplini sarcinile aferente postului lor.


 

8. Drepturile dvs. privind datele dvs. cu caracter personal

Aveti dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal. Daca ne veti solicita acest lucru, va vom pune la dispozitie o descriere a datelor cu caracter personal pe care le detinem, a motivelor pentru care colectam datele dvs., partile externe carora le sunt transferate datele si motivele pentru orice prelucrare a datelor dvs.

Aveti dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal. In cazul in care veti considera ca datele dvs. sunt inexacte (sau incomplete), ne puteti solicita sa le rectificam.

Aveti dreptul de a sterge datele dvs. cu caracter personal. Daca suspectati ca prelucram in mod ilegal datele dvs. cu caracter personal, puteti solicita ca acestea sa fie sterse. Aveti dreptul de a restrictiona si de a va opune la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal.

Aveti dreptul de a muta datele dvs. cu caracter personal in scopul portabilitatii datelor.


 

 

9. Contact

Va rugam sa ne contactati prin intermediul urmatoarelor canale pentru a ne trimite orice intrebare referitoare la datele dvs. cu caracter personal si confidentialitatea acestora, pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus si/sau pentru a nu mai primi ofertele noastre personalizate.

Email: office@topexpert.ro
Tel: +40 (0040 317 20 80
Adresa postala: Bucuresti, Str. Ion Roata nr. 9, et. 5, sector 4, Romania.

 

 

Ne angajam sa protejam confidentialitatea datelor dvs.
Nu ezitati sa ne contactati daca mai aveti alte intrebari.