Transport marfuri

Top Expert ofera servicii de transport rutier intracomunitar si extracomunitar, intern si international, care sa vina in intampinarea nevoilor cat mai diverse ale clientilor. Acestea, impreuna cu serviciile de logistica si rezolvarea formalitatilor vamale de import-export, pun accent pe profesionalism si performanta.

Transport de marfa intern si international diversificat, pentru a intampina nevoile clientilor nostri

Va punem la dispozitie optiuni diversificate de transport rutier de marfuri intern, intracomunitar si international, astfel incat sa se poata realiza cu usurinta transportul de marfuri generale si speciale. Serviciile oferite de Topexpert se remarca prin varietatea de optiuni pentru transportul efectuat in regim auto de camion complet sau grupaj de marfa pe camioane specializate.

Punem la dispozitie camioane de toate tipurile, cu volum, tonaj si dimensiuni multiple: de 7,5 tone, de 20 tone, cu prelata, cu remorca, semiremorca, jumbo si cu semiremorca pentru autoturisme. Astfel, indiferent ca este vorba despre transportul de marfa in Cluj, Bucuresti ori alte orase din Romania sau in tari din Uniunea Europeana si din afara acesteia, exista conditiile optime pentru orice expeditie.

Transport de marfuri adaptat nevoilor colaboratorilor nostri

Va punem la dispozitie posibilitatea de transportare a autoturismelor in camioane cu semiremorca speciale. Oferim, de asemenea, modalitati de transport frigorific intern si extern, precum si variante cu containere izoterme. Se efectueaza transport cu gabarit depasit, pentru nevoile speciale ale clientilor nostri. De asemenea, marfa ADR poate fi transportata cu usurinta, cu ajutorul camioanelor cu abilitare pentru transportul marfurilor periculoase.

Oferim si posibilitatea transportului rutier de marfa prin containere care sunt parte a transportului combinat sau multimodal. Aceasta optiune este valabila pentru marfurile sosite in portul Constanta sau in alte porturi unde se afla terminale speciale, precum si pentru expedierea din port in alte zone de pe glob.