Transport feroviar

Cu o experienta indelungata pe piata romaneasca, Top Expert, ofera o gama bogata de servicii, printre care si transport feroviar de marfuri. Transportul efectuat pe cai ferate este diversificat din punct de vedere al produselor expediate si al destinatiilor. Ne ocupam si de logistica aferenta expeditiilor de acest tip, astfel incat fiecare etapa sa se desfasoare la un nivel calitativ inalt.

Transport feroviar realizat cu experienta si profesionalism

Va punem la dispozitie transporturi feroviare de marfuri de calitate, atat interne, cat si internationale, catre orice destinatie din Europa si Asia, cu respectarea atenta a reglementarilor CIM si SMGS.

Mijloacele de transport feroviar de marfa international sau intern au fost dezvoltate prin conexiunile dobandite de-a lungul timpului cu diferiti operatori din domeniu. Acest lucru ne permite sa realizam transportul cu trenul pentru o gama larga de marfuri.

Transport feroviar de marfuri specializat, in functie de cerintele clientilor nostri

Oferim colaboratorilor nostri transport feroviar de marfuri care includ colete si vracuri. De asemenea, este posibila transportarea de diferite echipamente. In plus, se pot realiza expeditii specializate pentru marfuri gabaritice. Containerele si produsele petroliere si chimice sunt duse la destinatie in cele mai bune conditii de siguranta.

Respectam conditiile de siguranta specifice pentru fiecare tip de marfa, astfel incat aceasta sa ajunga in conditii optime la destinatie. Serviciile moderne de logistica pe care le punem la dispozitie sunt realizate cu grija pentru fiecare etapa a procesului de transportare, in colaborare cu parteneri de incredere, atat pe plan intern, cat si extern.