Servicii

Top Expert pune la dispozitia clientilor solutii optime de transport, logistica si rezolvarea formalitatilor vamale, asigurandu-ne ca activitatea noastra in interesul clientului se desfasoara la standarde inalte de calitate si precizie.

Nu exista proiect prea mare sau prea mic pentru noi, avantajul nostru fiind capacitatea de combinare si optimizare a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. In plus, investim permanent in dezvoltarea companiei noastre, pentru a fi mereu in masura sa oferim servicii complete si de inalta calitate.

Astfel, Top Expert va ofera urmatoarele servicii:

Transport intern si international de marfuri

TOP EXPERT realizeaza transport si expeditii de marfuri la nivel national si international, in system door-to-door, incarcari complete si partiale / grupaje. Avem posibilitatea expedierii si preluarii marfurilor la nivel global, beneficiind de parteneriatul unor companii de prestigiu in domeniu, utilizand toate modalitatile de transport necesare:

Toate solutiile de transport propuse de noi sunt personalizate in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client, urmarind realizarea unui raport optim intre timpul de tranzit al marfurilor, modul de transport  si costurile necesare

Logistica

Top Expert ofera solutii complete si moderne de logistica, adaptate necesitatilor specifice ale fiecarui client, elaborate si construite impreuna cu parteneri puternici pe plan intern si extern.

Serviciile de logistica pe care le punem la dispozitia clientilor nostri includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul fiecarui flux de marfuri, incepand cu colectarea de la furnizori, transportul, manipularea, depozitarea si conditionarea marfurilor si finalizand cu distributia lor catre clientii finali.

Folosind solutiile unui principal partener furnizor de logistica, clientii nostri beneficiaza de o serie de avantaje, cum ar fi cresterea veniturilor, profitabilitatea sporita, reducerea investitiilor de capital, reducerea costurilor de operare, economisirea resurselor manageriale si apropierea de clienti datorita livrarilor mai rapide la un nivel calitativ superior.

Iata cateva servicii din cadrul acestui lant logistic:

▪ Proiectare supply chain
▪ Colectarea marfurilor
▪ Depozitarea marfurilor in regim vamal sau liber
▪ Manipularea si pregatirea marfurilor pentru livrare/distributie
▪ Managementul stocurilor
▪ Livrarea marfurilor
▪ Asigurarea marfurilor pe timpul transportului si a depozitarii
▪ Efectuarea formalitatilor vamale de import/export
▪ Intocmirea si depunerea declaratiilor INTRASTAT
▪ Preluarea/predarea tuturor documentelor la sediul clientului
▪ Monitorizarea stricta a tuturor operatiunilor
▪ Diverse alte servicii cu valoare adaugata: sortare, ambalare, infoliere, etichetare, atasare instructiuni, etc.

Manipularea si alte operatiuni de pregatire pentru distributie sunt efectuate cu responsabilitate, manual sau cu utilaje special, de catre personal calificat in domeniu.

De asemenea, intrarile si iesirile de marfuri sunt strict monitorizate, putand avea astfel controlul stocurilor in orice moment.

Intrastat. Formalitati vamale

1. INTRASTAT

Sistemul Intrastat a devenit operational incepand cu data 1 ianuarie 2007, data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana. Declaratia statistica INTRASTAT este completata de toti operatorii economici ale caror introduceri si/sau expedieri din/catre statele membre ale Uniunii Europene depasesc pragurile valorice stabilite pentru anul de referinta.

Avand in vedere obligativitatea declararii si amenzile aplicate in cazul unor nereguli, ne ocupam de intocmirea si transmiterea declaratiilor INTRASTAT pentru clientii nostri. Toate documentele si informatiile necesare sunt procesate de specialisti cu experienta in domeniu si buni cunoscatori ai legislatiei in vigoare.

2. OPERATIUNI VAMALE

Pentru toate operatiunile de comert extracomunitar, compania noastra ofera servicii de consultanta vamala si reprezentare in orice birou vamal din Romania. Astfel, preluam si pregatim documentatia necesara in conformitate cu legislatia in vigoare, efectuam operatiuni vamale de import, export, definitive sau temporare si facilitam accesul la depozite si antrepozite vamale.